24. Ljubljanski maraton in tek oseb s posebnimi potrebami 🏃

Člani ekipe Predani korakom smo končno dočakali enega od vrhuncev leta – 24. Ljubljanski maraton, na katerega smo se s trenerjem Blažem Strožerjem zavzeto pripravljali že več mesecev. V sklopu maratona smo v našem kotičku na Trgu republike za vas pripravili tudi številna presenečenja.

Predani korakom smo bili tudi letos zelo aktivni na 24. Ljubljanskem maratonu, saj smo bili na dogodku z različnimi aktivnostmi prisotni tako v soboto, kot tudi v nedeljo. 

Sobota, 26. oktober

Predani korakom smo prvi dan Ljubljanskega maratona preživeli v družbi Roka, Bora, Krisa in Mihe iz URI Soča, ki so se udeležili teka oseb s posebnimi potrebami. 

Fantje so se v družbi ambasadorja Marina Medaka pogumno podali na del proge Ljubljanskega maratona, ob koncu našega druženja pa so se razveselili še priznanj, ki jim jih je podelil Marin. 

V ponos nam je, da smo bili ponovno del tega navdihujočega dogodka in mladim fantom omogočili posebno izkušnjo na 24. Ljubljanskem maratonu. 

Nedelja, 27. oktober

V nedeljo ste nas lahko obiskali v našem kotičku na Trgu republike, kjer smo poskrbeli za masaže tekačev, za vas pa smo pripravili tudi zabavne nagradne igre.

Seveda se je tudi letošnjega maratona udeležila tekaška ekipa Predani korakom, za katero smo še posebej močno stiskali pesti. Zbrali smo se pri našem kotičku na Trgu republike, kjer je tekaški trener Blaž Strožer poskrbel za ogrevanje in motivacijo pred velikim dogodkom. 

JAMirko_DJ Drummer_foto Filip Djuric

Tekače, ki so tekli proti cilju maratonske razdalje sta na Mestnem trgu motivirala in z glasbo pospremila čez zadnji kilometer DJ JAMirko, eno najbolj uveljavljenih imen na slovenski klubski glasbeni sceni ter nadarjena avtorica, raperka in večkrat nagrajena freestylerka Fattima Mahdi. 

Oglejte si še video utrinke z letošnjega dogajanja.