22. Ljubljanski maraton

📅 29. oktober 2017 | 📍 Ljubljana | Ljubljanski maraton

Z malo, srednjo ali veliko preizkušnjo je 22. Ljubljanski maraton doživel vrhunec. Tekači iz več kot 50 držav so v nedeljo, 29. oktobra, zasedli slovensko prestolnico in dokazali sebi ter ostalim, da zmorejo.

Tudi člani naše ekipe #PredaniKorakom. Nekateri so pri tem že ‘stari mački’, nekateri novinci, prav vse pa je vzdušje na dan maratona posrkalo v svoj vrtinec tekaške energije, od koder so črpali moč za svojo razdaljo.

🧒🙌 6 otrokom omogočili udeležbo na Ljubljanskem maratonu 2017

Še pred nedeljskimi teki smo uresničili sanje šestim otrokom, ki si nikoli niso predstavljali, da bodo del kakšne tekaške prireditve. Zato, ker za njih korak ni tako samoumeven. Ko pa se sanje spremenijo v resničnost na dogodku, kot je Ljubljanski maraton, je to še toliko več vredno. Preberite več.

🎵🎺 Kulturna sprostitev med Ljubljanskim maratonom

Na Ljubljanskem maratonu smo tekli, vrteli kolo sreče in tekače vzpodbujali z glasbo. V fotogaleriji si oglejte, kako smo Predani korakom znova povezali gibanje in kulturo na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji.

Na Prešernovem trgu je tekače pričakala glasbena točka Predani korakom. Glasbeno zasedbo je sestavljal kvartet pozavn Akademije za glasbo v Ljubljani v sestavi Matjaž Kafol, Tine Plahutnik, Filip Rakić in Matic Kovač. Igrali so zabavni program in tako popestrili dogajanje, tekačem pa ulili dodatnih moči in energije za zadnje kilometre maratonske razdalje.

Ljubljanski maraton je za nami in novi izzivi že na obzorju. Preverite, kateri je naslednji dogodek Predani korakom tukaj.

Video