Plesna predstava Predani korakom | Življenje je cirkus

📅 27. avgust 2019 | 📍 SNG Opera in balet Ljubljana | Festival Ljubljana

V torek, 27. avgusta 2019, bo ob 18. uri v ljubljanski Operi potekala posebna plesna predstava Življenje je cirkus, v izvedbi otrok URI Soča in otrok, ki so se prijavili na delavnico preko razpisa Festivala Ljubljana. Predstava je plod otroških poletnih delavnic v sodelovanju s Festivalom LjubljanaURI Sočo in Zavarovalnico Sava. Za režijo in koreografijo je poskrbel Miha Podrepšek, za druženje in podporo pa Lado Bizovičar.

Letošnja izvedba predstave nosi ime Življenje je cirkus in nas opominja, da življenje ni samo rutina, pomembni sta predvsem pot in vsebina. In če znamo na to pot vnesti tudi veselje in skozi leta ohraniti otroško igrivost, je naše življenje včasih pravi cirkus. V glasbeno-plesni predstavi z naslovom Življenje je cirkus bodo otroci združili petje in plesno tehniko ter svoj pogled na življenje predstavili skozi lastno improvizacijo. Je doživljajska predstava, začinjena s cirkuškimi elementi.

Vstopnice so brezplačne in so na voljo do zapolnitve mest. Rezervirate oziroma prevzamete jih na blagajni Križank od ponedeljka do petka med 10. in 20. uro in v soboto med 10. in 14. uro, na dan dogodka pa bodo na voljo v Operi pred predstavo. 

🎥 Video

🎬 Podoživite predstavo Predani korakom – Življenje je cirkus. 👇

Oglejte si, kako so potekale zabavne delavnice, na katerih so se otroci učili novih plesnih gibov in sestavljali koreografijo za predstavo.

💬 Klepet

Klepet z nastopajočimi otroki

Obišči stran

Preberite klepet z otroki, ki že komaj čakajo, da nastopijo na velikem odru in pokažejo, kaj so s koreografom Miho Podrepškom pripravljali na plesnih delavnicah. 

Klepet s koreografom Miho Podrepškom

Obišči stran

S koreografom Miho Podrepškom smo poklepetali o njegovih vtisih o projektu, delu z otroki in zabavnih prigodah med pripravami.

📸 Fotogalerija

V spodnji fotogaleriji si oglejte, kako smo v ljubljanski Operi doživeli svet, kjer so sanje resnične in je vse mogoče!