Plesna predstava Predani korakom | Življenje je cirkus

📅 27. avgust 2019 | 📍 SNG Opera in balet Ljubljana | Festival Ljubljana

V torek, 27. avgusta 2019, bo ob 18. uri v ljubljanski Operi potekala posebna plesna predstava Življenje je cirkus, v izvedbi otrok URI Soča in otrok, ki so se prijavili na delavnico preko razpisa Festivala Ljubljana. Predstava je plod otroških poletnih delavnic v sodelovanju s Festivalom LjubljanaURI Sočo in Zavarovalnico Sava. Za režijo in koreografijo je poskrbel Miha Podrepšek, za druženje in podporo pa Lado Bizovičar.

Letošnja izvedba predstave nosi ime Življenje je cirkus in nas opominja, da življenje ni samo rutina, pomembni sta predvsem pot in vsebina. In če znamo na to pot vnesti tudi veselje in skozi leta ohraniti otroško igrivost, je naše življenje včasih pravi cirkus. V glasbeno-plesni predstavi z naslovom Življenje je cirkus bodo otroci združili petje in plesno tehniko ter svoj pogled na življenje predstavili skozi lastno improvizacijo. Je doživljajska predstava, začinjena s cirkuškimi elementi.

Vstopnice so brezplačne in so na voljo do zapolnitve mest. Rezervirate oziroma prevzamete jih na blagajni Križank od ponedeljka do petka med 10. in 20. uro in v soboto med 10. in 14. uro

💬 Klepet

Preberite klepet z otroki, ki že komaj čakajo, da nastopijo na velikem odru in pokažejo, kaj so s koreografom Miho Repanškom pripravljali na plesnih delavnicah. 

Klepet z nastopajočimi otroki

🎥 Video

Oglejte si, kako potekajo zabavne delavnice, na katerih se otroci učijo novih plesnih gibov in sestavljajo koreografijo za predstavo.