4 športni dogodki v avgustu

Se že pripravljate na tekaški dogodek leta – Ljubljanski maraton? Tudi mesec avgust prinaša različne športne dogodke, kjer lahko preizkusite svojo trenutno pripravljenost. Dogodki, ki se bodo odvijali vse od Bohinja do Maribora, bodo zagotovo pravšnji test!

Ne pozabite, svoje tekaške aktivnosti, ki jih beležite v tekaških aplikacijah, lahko naložite na naši spletni strani in s tem omogočite gibalno oviranim otrokom nepozabno izkušnjo.

1. Tek štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera (Bohinj, sobota, 6. 8. 2016)

Slikovito Bohinjsko jezero, neokrnjena narava in svež zrak ponujajo tekaško preizkušnjo, ki je kot nalašč za poletne mesece. Tek, poimenovan po štirih možeh, ki so prvi stopili na Triglav, je odlična priložnost za vse, ki želite svoje telesne aktivnosti uskladiti z uživanjem v lepotah Julijskih Alp.

2. Rekreatur 2016 (Kranj, 25.-28. 8. 2016)

Kolesarska prireditev Rekreatur prinaša v Slovenijo šarm etapnih kolesarskih dirk, na katere vabi predvsem rekreativne kolesarje. Kranj bo start in cilj vseh etap, ki bodo speljane po Gorenjski. Rekreativni kolesarji boste na aktiven način spoznavali lepote in bisere gorenjske regije.

3. Trail Maraton Pohorje 2016 (Ruše, sobota, 27. 8. 2016)

Dogodek s startom in ciljem v Rušah, ki je namenjen bolj izkušenim in pripravljenim tekmovalcem, bo preizkusil vaše sposobnosti. Trasa bo večinoma vodila po gozdnih poteh, kjer boste morali tekmovalci na 44 kilometrov dolgi progi premagati tudi 2160 metrov vzpona in spusta.

4. Urbani gladiator (Trebnje, nedelja, 28. 8. 2016)

Urbani gladiator se v mesecu avgustu premierno seli v Trebnje. Zadnji tovrstni dogodek v letošnjem letu bo ponovno poskrbel za adrenalin, zabavo in prijetno druženje.