Dobra misel vam prinese startnino za Ljubljanski maraton!

Projekt Predani korakom od letošnjega leta temelji na ravnovesju med gibanjem in kulturo, ki ga v najboljši meri ponazarja meter ravnovesja. S katero mislijo bi najbolje to ponazorili vi? Vpišite to misel v spodnji obrazec in se na naš račun udeležite Ljubljanskega maratona!

Med vsemi, ki si boste vzeli minuto za razmislek in napisali misel na temo ravnovesja duha in telesa, ter oddali vsaj eno gibalno ali kulturno aktivnost na naši spletni strani, bo ekipa Predani korakom v petek, 29. 9., izbrala posameznika/-co, ki se bo brezplačno udeležil/-a letošnjega Ljubljanskega maratona. Hkrati se boste, če vam bo sreča seveda naklonjena🤞, – na tekmovanje lahko tudi ustrezno pripravili. Nagrajencu oz. nagrajenki namreč podarjamo tudi enomesečno udeležbo na uradnih pripravah na največji tekaški dogodek pri nas, ki je vse od začetka partner projekta Predani korakom.

Še namig: s kakšno mislijo boste najbolj prepričali ocenjevalno ekipo? Bodite izvirni, kreativni, duhoviti! Prav vse šteje.


Nagradna igra je zaključena

Ker ste prispevali veliko dobrih misli, smo se odločili, da udeležbo na Ljubljanskem maratonu ter uradnih pripravah omogočimo kar dvema, ne le enemu posamezniku.

Med številnimi mislimi, ki ste jih prispevali, je ekipa Predani korakom izbrala naslednja zmagovalca, ki bosta deležna zgoraj omenjene nagrade:

  • Marko Kostanjevec: Teci z glavo, ne z nogami.
  • David Lojk: Paradoks življenja je, da se telo rodi mlado in zdravo ter se z leti stara. Duša pa se rodi krhka, a z leti raste in se krepi.