Kulturna sprostitev med Ljubljanskim maratonom

Predani korakom bomo tudi letošnjemu Ljubljanskemu maratonu dodali kulturno noto in povezali gibanje (Ljubljanski maraton) ter kulturo (Festival Ljubljana).

Na Prešernovem trgu bo tekače pričakala glasbena točka Predani korakom. Glasbeno zasedbo bo sestavljal kvartet pozavn Akademije za glasbo v Ljubljani v sestavi Matjaž Kafol, Tine Plahutnik, Filip Rakić in Matic Kovač. Igrali bodo zabavni program in tako popestrili dogajanje, tekačem pa ulili dodatnih moči in energije za zadnji kilometer maratonske razdalje.

Sicer pa bodo tekači in preostali prisotni na štartu pred začetkom maratona lahko na Trgu republike za sprostitev preizkusili kolo sreče ter se potegovali za nagrade Zavarovalnice Sava. Pridite naokoli!

In ne pozabite! Na spletni strani Predani korakom lahko oddate tako gibalne kot kulturne aktivnosti, zato je Ljubljanski maraton ena redkih priložnostih, ko boste lahko zabeležili obe aktivnosti hkrati. Kot kulturno aktivnost zabeležite glasbeno točko s Prešernovega trga, kot tekaško pa vaš čas na maratonu. S tem bo vaš meter ravnovesja kaj hitro bolj uravnotežen.