NAGRADNA IGRA: Predani korakom te peljejo na Ljubljanski maraton!

Z zaključkom predstave Predani korakom na Festivalu Ljubljana se pozornost projekta obrača k naslednjemu vrhuncu – Ljubljanskemu maratonu. Z našo pomočjo se ga lahko udeležite brezplačno!

V zasledovanju slogana “Zdrav duh v zdravem telesu” podarjamo športne in kulturne korake za pomoč gibalno oviranim otrokom. Do sedaj smo že krepko presegli mejo dveh milijonov (2.000.000) korakov in bi vas za to radi nagradili. Izziv za vse, ki bi želeli z brezplačno štartnino na Ljubljanski maraton, je: Koliko nogometnih igrišč bi lahko prehodili s tem številom korakov? Trije srečni izžrebanci bodo prejeli lepe nagrade.

Izpolnite spodnji obrazec, odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za mesto na štartu na Ljubljanskem maratonu, ki bo potekal 30. oktobra 2016. Na naš račun! Nagradna igra poteka od 13. 9. do 25. 9. 2016.

Med vsemi pravilnimi odgovori bomo izžrebali 3 nagrajence, ki prejmejo:

1. mesto: 2x štartnina za Ljubljanski maraton + majica Predani korakom
2. mesto: 1x štartnina za Ljubljanski maraton + majica Predani korakom
3. mesto: 1x majica Predani korakom


Nagradna igra se je zaključila, odziv je bil izvrsten! Med pravilnimi odgovori (Koliko nogometnih igrišč lahko prehodimo z 2.000.000 koraki? 17.600), so izžrebani nagrajenci postali:

1. mesto: Sašo Kavčič (nagrada: 2x štartnina za Ljubljanski maraton + majica Predani korakom)

2. mesto: Nejc Halzer (nagrada: 1x štartnina za Ljubljanski maraton + majica Predani korakom)

3. mesto: Aleš Kramaršek (nagrada: 1x majica Predani korakom)