NAGRADNA IGRA: S Predani korakom na Festival Ljubljana

Novo, že 5. sezono Predani korakom, smo v zasledovanju slogana “Zdrav duh v zdravem telesu”, pričeli z iskanjem (popolnega) ravnovesja med gibanjem in kulturo. Kulturni del naših aktivnosti pogosto dopolnjujemo z obiskom enkratnih dogodkov, ki jih tudi letos ponuja Festival Ljubljana. Tokrat lahko z malce sreče brezplačno obiščete enega izmed dogodkov tudi vi!

Pred bolj športno obarvanim, jesenskim delom nove sezone Predani korakom, se ob zaključku poletja ponovno obračamo h kulturni strani našega ravnovesja. Tokrat k sodelovanju vabimo tudi vas. Odgovorite na preprosti vprašanji, oddajte aktivnost na naši spletni strani in se odpravite na enega izmed dveh nepozabnih koncertov ob zaključku Festivala Ljubljana: Vlado Kreslin z gosti in I remember Elvis.

Kaj morate storiti?

V spodnjem obrazcu smo pripravili dve enostavni vprašanji. Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili in oddali tudi vsaj eno kulturno ali gibalno aktivnost, bomo izžrebali 4 nagrajence, ki prejmejo:

  • 2x po 2 vstopnici za koncert “Vlado Kreslin z gosti” (25.8. ob 20:30 v Križankah)
  • 2x po 2 vstopnici za koncert “I remeber Elvis” (29.8. ob 20:30 v Križankah)

Nagradna igra traja do srede, 23.8., do 12. ure, ko bomo med vsemi sodelujočimi opravili žreb in nagrajence obvestili po elektronski pošti. Ne pozabite, s sodelovanjem in oddano aktivnostjo boste pomagali narediti svoj (prvi) korak tudi tistim, ki tega ne zmorejo sami.


Nagradna igra se je zaključila! Med vsemi, ki so pravilno odgovorili na nagradni vprašanji in oddali vsaj eno aktivnost, so izžrebani nagrajenci postali:

Robert Prezelj (nagrada: 2 vstopnici za koncert “Vlado Kreslin z gosti”)
Renata Perović (nagrada: 2 vstopnici za koncert “Vlado Kreslin z gosti”)
Renata Bajec (nagrada: 2 vstopnici za koncert “I remeber Elvis”)
Peter Bruner (nagrada: 2 vstopnici za koncert “I remeber Elvis”)