Plesni spektakel Predani korakom 2018

V torek, 28. avgusta, se bo ob 18. uri v ljubljanski Operi odvil prav poseben plesni performans, ki bo gibalno oviranim otrokom iz URI Soča omogočil, da svoje igralske talente in znanje, ki so ga osvojili na poletnih delavnicah, pokažejo na čisto pravem odru.

Plesni performans nastaja v režiji koreografa Mihe Podrepška na otroških poletnih delavnicah Festivala Ljubljana in nosi naslov »Prebujanja skozi čas«. Čas, v katerem smo vsi drugačni, posebni in edinstveni. Ko se vsi oziramo po svetlobi in sreči.  

Plesni spektakel, ki je letos že tretje leto eden izmed vrhuncev projekta Predani korakom, je plod sodelovanja med URI SočaFestivalom Ljubljana in Zavarovalnico Sava. Oglejte si foto in video utrinke s predstave, ki je lansko leto navdušila obiskovalce Križank.

Ogled predstave je brezplačen, vstopnice lahko rezervirate/prevzamete na blagajni Križank. Vse podrobnejše informacije dobite pri Maji Stojanov, ki vam je na voljo na tel. št. +386 1 241 60 32 ali e-naslovu: maja.stojanov@ljubljanafestival.si.