#PredaniKorakom ‘Selfiebox’ za nepozabno odprtje Festivala Ljubljana

V ponedeljek (27.6.2016) bomo na priča vrhunskemu dogodku: slovesnemu odprtju 64. Festivala Ljubljana, kjer boste lahko od blizu slišali operno zvezdo svetovnega formata, Erwina Schrotta. Prav tako čaka pa vas tudi »selfie« popestritev v naši režiji.

Festival Ljubljana bo v sodelovanju z generalnim sponzorjem, zavarovalnico Tilia, v sklopu projekta #PredaniKorakom na otvoritvenem dogodku poskrbel za posebno zabavo – »Selfiebox«, ki bo namenjen vsem obiskovalcem otvoritvene prireditve!

Za vse obiskovalce bomo namreč pripravili poseben prostor, kjer bodo lahko sami posneli fotografijo za svojo dušo, si jo natisnili, jo po želji delili s preko družbenih omrežij ali pa jo zgolj hranili kot spomin na čudovit večer. Vsebina in motiv fotografije so seveda prepuščene obiskovalcem, zagotavljamo pa, da bo priložnosti (in rekvizitov) za domiselne in izvirne fotografije več kot dovolj.

V ta namen bomo pripravili tudi posebno podstran, kjer bodo vsi »selfie« fotografi lahko dostopali do svoje fotografije tudi v digitalni obliki (preprosto se vpiše kodo, zapisano na natisnjeni fotografiji).

Poiščite nas v parku na Kongresnem trgu pod najsvetlejšim drevesom ali v Cankarjevem domu (odvisno od vremenskih razmer), kjer bo potekala otvoritvena slovenost. Naj bo poletno doživetje na Festivalu Ljubljana nepozabno.

#PredaniKorakom


FOTOGALERIJA