Pridruži se nam na treningih s tekaškim trenerjem in sodeluj na Ljubljanskem maratonu – brezplačno!

Predani korakom smo od vsega začetka veliki tekaški navdušenci. Tek in z njim povezane aktivnosti ter dogodki spremljajo našo ekipo že od prve sezone našega druženja. Tudi letos bomo sodelovali na Ljubljanskem maratonu in zraven povabili še 15 tekaških navdušencev, ki jim bomo omogočili brezplačno startnino. Si za? Bi rad postal/-a del ekipe Predani korakom? Potem beri naprej!

Si že oddal/-a aktivnost na naši spletni strani in skrbiš za svoj meter ravnovesja? Super! Potem imaš možnost osvojiti brezplačno startnino na Ljubljanskem maratonu.

Tudi če aktivnosti še nisi oddal/-a, to seveda še vedno lahko storiš. 💪

Pripravljenih imamo namreč kar 15 startnin, ki jih bomo podarili uporabnikom naše spletne strani oz. tistim, ki pridno oddajate svoje aktivnosti ter skrbite za čimbolj uravnotežen meter ravnovesja med delom ter prostim časom.

Da bo tvoj nastop na Ljubljanskem maratonu potekal v skladu z našim poslanstvom, ki zagovarja zmernost, lahko izbereš razdaljo po želji (10, 21 ali 42 km), pripravili pa smo še eno presenečenje. Poleg brezplačne startnine se boš udeležil/-a treningov s tekaškim trenerjem Blažem Strožerjem, članom ekipe Predani korakom. ⏱️🏃

Blaž ima dolgoletne izkušnje s področja teka in kondicijskih priprav. Sodeloval bo tudi pri treh tekaško-izobraževalnih dogodkih, ti pa boš njegove nasvete prejel/-a iz prve roke na treningih v živo.

Med vsemi, ki boste do četrtka, 7. 6. 2018, oddali aktivnost na naši spletni strani in izpolnili spodnji obrazec bomo izžrebali 15 nagrajencev, ki boste postali člani ekipe Predani korakom na Ljubljanskem maratonu. ⌛🎁

Mimogrede … Smo že omenili, da bodo člani ekipe dobili tudi posebne Predani korakom majice?

Izžrebani nagrajenci:

powered by Typeform