Tudi ti iščeš ravnovesje med delom in življenjem?

Dandanes se vse odvija neznansko hitro in ljudje vse prevečkrat razmišljamo, da nekaj zamujamo. Se tudi tebi zdi tako? Ponavadi se izkaže, da res zamujamo, ampak ne tistega, na kar smo osredotočeni, zamujamo življenje. Zato, ker se ne znamo ustaviti, umiriti in vprašati, kaj je tisto, kar v življenju zares šteje. Šteje zadovoljstvo, šteje notranji mir, šteje življenje samo – uravnoteženost med delovnim in zasebnim življenjem. In to bomo z veliko mero zdravega razuma iskali v šesti sezoni projekta Predani korakom. Boš z nami?

Vsekakor pa tudi letos ne bomo pozabili na naše gibalno ovirane prijatelje iz URI Soča. Donacija projekta bo tako spet namenjena prav njim, kaj pripravljamo, pa razkrijemo prihodnjič. 🙂

Imamo nov meter ravnovesja!
Po ključu 8 ur dela = 1 ura aktivnega prostega časa bomo iskali pravo razmerje in delili nasvete, kako delo in prosti čas dobro uravnotežiti. Pripravili smo aplikacijo, kamor lahko zabeležiš svoje aktivnosti, meter ravnovesja pa ti bo svetoval, na katere aktivnosti se osredotoči v prihodnje. Tako boš vedno pripravljen/-a na naslednji korak, ne glede na to, na kateri strani ravnovesja se boš znašel/-la.

Če si račun v preteklosti že ustvaril/-a, se prijavi z istim računom oziroma podatki. Po zabeleženih aktivnostih boš kmalu lahko videl/-a, kakšno je tvoje razmerje med delom in aktivnim preživljanjem prostega časa, kamor sodijo tako športne (gibalne) kot kulturne aktivnosti. Prijavi oz. registriraj se tukaj.

Novi obrazi
Lani je žalostno in nepričakovano preminil Jernej Šugman, naš dolgoletni ambasador, ki bo v naših srcih za vedno ostal nepozaben člen projekta Predani korakom. In prepričani smo, da bi si Jernej zagotovo želel, da Predani korakom s svojim plemenitim namenom in poslanstvom še vedno tečemo dalje.

Ekipi Predani korakom se je pridružil Marin Medak – ambasador uravnoteženega načina življenja. Je športnik, motivator, poslovnež, bloger in še marsikaj, ki bo svoje dogodivščine s štirih ‘Malih avantur’, na katere se bomo podali skupaj z njim, delil tudi prek nasvetov za zmernost pri aktivnem in uravnoteženem načinu življenja. Drugi član ekipe je strokovni vodja za tek in psihofizično pripravljenost, Blaž Strožer. Diplomant Fakultete za šport in tekaški trener je že v prejšnjih sezonah z nami delil nasvete za kakovostno pripravo na Ljubljanski maraton, letos pa bo sodeloval pri treh tekaško-izobraževalnih dogodkih in svoje izkušnje delil tudi preko številnih nasvetov.

Kaj se bo dogajalo?
Dogajanja letos ne bo malo. Z Marinom in Blažem pripravljamo zanimive dogodivščine, ki jih bomo delili s tabo. Blaž bo s svojim bogatim znanjem v obliki nasvetov in predavanj skrbel za psihofizično pripravljenost, medtem ko bo Marin poročal z Malih avantur in delil ideje, kam se odpraviti na naslednji izlet.

Naslednji dogodek si lahko ogledaš tukaj.