Pogoji uporabe

IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI

Predani korakom spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali.

• Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic.
• Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja .
• Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen pogodbenim partnerjem, če je to potrebno za izvedbo distribucije e-novic.

Kadarkoli lahko zahtevate:
• Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.
• Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@predanikorakom.si.
• Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@predanikorakom.si.
• Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@predanikorakom.si.

Vaš elektronski naslov hranimo v storitvi za pošiljanje e-pošte Mailchimp. Podjetje Mailchimp spoštuje zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA ter si prizadeva za najvišjo varnost hranjenih podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijski ukrepi, kot so šifriranje spletnih povezav, preprečevanje dostopa nepooblaščenim osebam, uporaba varnih gesel in preprečevanje vdorov. Storitev Mailchimp spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, približni lokaciji, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Ti podatki se hranijo največ 6 mesecev od odjave od prejemanja e-sporočil.

Več informacij: info@predanikorakom.si

POTRDITEV PRIJAVE

Želim prejemati Predani korakom e-novice in sem seznanjen/-a z Izjavo o varovanju zasebnosti: